SANS SOUCIS: "vir naravne lepote"

SANS SOUCIS: "vir naravne lepote"

Termalna voda iz Baden-Badna - osrednji element izdelkov SANS SOUCIS

Dom je tam, kjer se dobro počutite! To idejo uteleša znamka SANS SOUCIS, katere ustanovitelj Walter Friedmann je pred 80 leti v zdraviliškem mestu Baden-Baden v nemškem Schwarzwaldu odprl svoj prvi kozmetični salon, v katerem je razvil svoje prve kozmetične izdelke. Znamka SANS SOUCIS je še danes povezan s tem mestom in se opira predvsem na zdravilne lastnosti tamkajšnje termalne vode.

Vroče termalne vrelce, ki se nahajajo na tem območju, so uporabljali že Rimljani. Voda izvira iz globine 2.000 metrov in ima temperaturo 65 °C, na poti na površje pa se pretaka skozi številne plasti kamnin in krede. Zaradi tega voda absorbira dragocene minerale in elemente v sledovih (kalij, kalcij, natrij, magnezij, železo, silicij, mangan, kloridi, fluoridi) ter služi kot blagodejen naravni lepotni eliksir za kožo.

Vsi izdelki znamke SANS SOUCIS so proizvedeni v Nemčiji, imajo povprečno 90% vsebnost naravnih sestavin ter so 100% brez mineralnih olj, parabenov in mikroplastičnih delcev.

Njihovi izdelki za nego kože so preprosto dobri za vas in vam pomagajo, da se boste počutili lepo. Odkrijte široko paleto izdelkov SANS SOUCIS v spletni trgovini oh feliz in poiščite ustrezne izdelke za nego svojega tipa kože. >> SANC SOUCIS